Tabela doboru środków chemicznych:
| Środek / Zastosowanie |
FR-3 | FR-40 | FR-30 | TR 35 | Termosol 2.0 | Termosol |
| Ściany i posadzki | ||||||
|
Rampa, kojce, przepęd |
||||||
|
Magazyny |
||||||
|
Oparzalniki |
||||||
|
Patroszarnia |
||||||
|
Hala uboju |
||||||
|
Schładzanie tuszek |
||||||
|
Linia dzielenia |
||||||
|
Cimbry, masownice |
||||||
|
Chłodnie |
||||||
|
Hala rozbioru i wykrawania |
||||||
|
Peklownia |
||||||
|
Hala produkcji wędlin |
||||||
|
Konfekcjonowanie |
||||||
|
Urządzenia do pakowania i krojenia |
||||||
|
Komory wędzarnicze |
X | X | ||||
|
Nastrzykiwarki |
X | X | ||||
|
Mieszalniki, nadziewarki, wilki, kutry |
||||||
|
Blaty, stoły |
||||||
|
Myjka pojemników |
||||||
|
Pojemniki |
||||||
|
Śluzy Higieniczne |
||||||
|
Autoklawy i pasteryzatory |
||||||
|
Kije wędzarnicze |
||||||
|
Środki transportu |
||||||
|
Strefa socjalna |
||||||
|
Higiena personelu |
||||||
|
Kanalizacja |
||||||
|
Puszki, słoiki |
||||||
|
Zamgławianie |
||||||
|
Urządzenia smażalnicze |
W przypadku jakichkolwiek pytań, lub braku poszukiwanego środka prosimy o kontakt z Doradcą.
