Tabela doboru środków chemicznych:
Środek / Zastosowanie |
Sanitex | Click 2.0 | Click | FR-1 |
Ściany i posadzki | X | |||
Rampa, kojce, przepęd |
||||
Magazyny |
X | |||
Oparzalniki |
||||
Patroszarnia |
||||
Hala uboju |
||||
Schładzanie tuszek |
||||
Linia dzielenia |
X | |||
Cimbry, masownice |
X | X | X | |
Chłodnie |
||||
Hala rozbioru i wykrawania |
||||
Peklownia |
||||
Hala produkcji wędlin |
||||
Konfekcjonowanie |
X | X | X | X |
Urządzenia do pakowania i krojenia |
X | X | X | X |
Komory wędzarnicze |
||||
Nastrzykiwarki |
||||
Mieszalniki, nadziewarki, wilki, kutry |
X | X | X | |
Blaty, stoły |
||||
Myjka pojemników |
||||
Pojemniki |
||||
Śluzy Higieniczne |
||||
Autoklawy i pasteryzatory |
||||
Kije wędzarnicze |
||||
Środki transportu |
X | |||
Strefa socjalna |
X | X | X | |
Higiena personelu |
||||
Kanalizacja |
||||
Puszki, słoiki |
X | X | ||
Zamgławianie |
||||
Urządzenia smażalnicze |
W przypadku jakichkolwiek pytań, lub braku poszukiwanego środka prosimy o kontakt z Doradcą.