Tabela doboru środków chemicznych:
Środek / Zastosowanie |
Tir Foam | Food Cargo Foam | Termosol 2.0 | Click 2.0 | FR-1 | FR-3 | FR-40 | Tesol | Click | Termosol | FR-30 | Clever 9 | Clineko Floor |
Ściany i posadzki | X | X | |||||||||||
Rampa, kojce, przepęd |
X | X | |||||||||||
Magazyny |
X | X | |||||||||||
Oparzalniki |
X | X | |||||||||||
Patroszarnia |
X | X | |||||||||||
Hala uboju |
X | X | |||||||||||
Schładzanie tuszek |
X | ||||||||||||
Linia dzielenia |
|||||||||||||
Cimbry, masownice |
X | X | X | X | |||||||||
Chłodnie |
X | X | |||||||||||
Hala rozbioru i wykrawania |
X | ||||||||||||
Peklownia |
X | ||||||||||||
Hala produkcji wędlin |
X | X | |||||||||||
Konfekcjonowanie |
X | X | X | X | |||||||||
Urządzenia do pakowania i krojenia |
X | X | X | ||||||||||
Komory wędzarnicze |
X | X | X | ||||||||||
Nastrzykiwarki |
X | ||||||||||||
Mieszalniki, nadziewarki, wilki, kutry |
X | X | X | ||||||||||
Blaty, stoły |
X | ||||||||||||
Myjka pojemników |
X | ||||||||||||
Pojemniki |
|||||||||||||
Śluzy Higieniczne |
X | ||||||||||||
Autoklawy i pasteryzatory |
|||||||||||||
Kije wędzarnicze |
X | X | |||||||||||
Środki transportu |
X | X | |||||||||||
Strefa socjalna |
X | X | X | ||||||||||
Higiena personelu |
|||||||||||||
Kanalizacja |
X | X | |||||||||||
Puszki, słoiki |
X | X | X | ||||||||||
Zamgławianie |
|||||||||||||
Urządzenia smażalnicze |
X |
W przypadku jakichkolwiek pytań, lub braku poszukiwanego środka prosimy o kontakt z Doradcą.