Tabela doboru środków chemicznych:
Środek / Zastosowanie |
Termosol 2.0 | Click | FR-1 | Click 2.0 | FR-3 | Clever 9 | FR-40 | Termosol | FR-30 | Clineko Floor |
Ściany i posadzki | X | X | ||||||||
Rampa, kojce, przepęd |
X | |||||||||
Magazyny |
X | |||||||||
Oparzalniki |
X | |||||||||
Patroszarnia |
X | |||||||||
Hala uboju |
X | |||||||||
Schładzanie tuszek |
||||||||||
Linia dzielenia |
||||||||||
Cimbry, masownice |
X | X | X | |||||||
Chłodnie |
||||||||||
Hala rozbioru i wykrawania |
||||||||||
Peklownia |
||||||||||
Hala produkcji wędlin |
X | |||||||||
Konfekcjonowanie |
X | X | X | |||||||
Urządzenia do pakowania i krojenia |
X | X | X | |||||||
Komory wędzarnicze |
X | X | X | |||||||
Nastrzykiwarki |
X | X | ||||||||
Mieszalniki, nadziewarki, wilki, kutry |
X | X | X | |||||||
Blaty, stoły |
||||||||||
Myjka pojemników |
||||||||||
Pojemniki |
||||||||||
Śluzy Higieniczne |
||||||||||
Autoklawy i pasteryzatory |
||||||||||
Kije wędzarnicze |
||||||||||
Środki transportu |
||||||||||
Strefa socjalna |
X | X | X | X | ||||||
Higiena personelu |
||||||||||
Kanalizacja |
X | |||||||||
Puszki, słoiki |
X | X | ||||||||
Zamgławianie |
||||||||||
Urządzenia smażalnicze |
X |
W przypadku jakichkolwiek pytań, lub braku poszukiwanego środka prosimy o kontakt z Doradcą.