Tabela doboru środków chemicznych:
| Środek / Zastosowanie |
Termosol 2.0 | Click | FR-1 | Click 2.0 | FR-3 | Clever 9 | FR-40 | Termosol | FR-30 | Clineko Floor |
| Ściany i posadzki | X | X | ||||||||
|
Rampa, kojce, przepęd |
X | |||||||||
|
Magazyny |
X | |||||||||
|
Oparzalniki |
X | |||||||||
|
Patroszarnia |
X | |||||||||
|
Hala uboju |
X | |||||||||
|
Schładzanie tuszek |
||||||||||
|
Linia dzielenia |
||||||||||
|
Cimbry, masownice |
X | X | X | |||||||
|
Chłodnie |
||||||||||
|
Hala rozbioru i wykrawania |
||||||||||
|
Peklownia |
||||||||||
|
Hala produkcji wędlin |
X | |||||||||
|
Konfekcjonowanie |
X | X | X | |||||||
|
Urządzenia do pakowania i krojenia |
X | X | X | |||||||
|
Komory wędzarnicze |
X | X | X | |||||||
|
Nastrzykiwarki |
X | X | ||||||||
|
Mieszalniki, nadziewarki, wilki, kutry |
X | X | X | |||||||
|
Blaty, stoły |
||||||||||
|
Myjka pojemników |
||||||||||
|
Pojemniki |
||||||||||
|
Śluzy Higieniczne |
||||||||||
|
Autoklawy i pasteryzatory |
||||||||||
|
Kije wędzarnicze |
||||||||||
|
Środki transportu |
||||||||||
|
Strefa socjalna |
X | X | X | X | ||||||
|
Higiena personelu |
||||||||||
|
Kanalizacja |
X | |||||||||
|
Puszki, słoiki |
X | X | ||||||||
|
Zamgławianie |
||||||||||
|
Urządzenia smażalnicze |
X |
W przypadku jakichkolwiek pytań, lub braku poszukiwanego środka prosimy o kontakt z Doradcą.
