Radex
ISO 9001:2015
Jodosol do sektora AGRO
  • Jodosol

Jodosol

JODOSOL stosuj do codziennego mycia i dezynfekcji, między wstawieniami piskląt oraz do mycia powierzchni.

  

aASDa a

 

 A   sd   s

Zastosowanie:

JODOSOL może być stosowany w zakładach przetwórstwa spożywczego do mycia i dezynfekcji powierzchni kontaktujących się z żywnością, w transporcie weterynaryjnym i w pomieszczeniach, w których znajdują się zwierzęta. Produkt wykazuje działanie bakteriobójcze i grzybobójcze.

Skuteczność produktu:

 

  • W stężeniu 2%, w temperaturze 20°C, czas kontaktu minimum 5 minut wobec bakterii i 15 minut wobec grzybów w zakładach przemysłu spożywczego.
  • W stężeniu 0,3%, w temperaturze 10°C, czas kontaktu minimum 30 minut wobec bakterii i grzybów w obszarze transportu weterynaryjnego i w pomieszczeniach,
    w których znajdują się zwierzęta.
  • Produkt jest przeznaczony do nakładania na powierzchnie w postaci piany jak i do stosowania metodą ręczną.

 

 

Występuje w opakowaniach: 5 kg kanister 

 Produktów biobójczych należy używać z zachowaniem środków ostrożności. Przed każdym użyciem należy przeczytać etykietę i infor­macje dotyczące produktu.

 


Powróć na górę Podziel się Prekursory Mat. Wybuchowych Nasza lokalizacja FAQ Obrót Opakowań