Radex
ISO 9001:2015

wróć do aktualności

III Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy

14 listopada 2016 r. odbyła się III Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy. 
Wydarzenie to miało miejsce w malowniczych Mikołajkach, położonych w Krainie Wielkich Jezior Mazurskich, a jego tematem przewodnim była czystość i bezpieczeństwo produkcji. 
Również RADEX jako firma zajmująca się profesjonalnym zarządzaniem higieną w zakładach przetwórstwa spożywczego wziął w niej udział. 
Reprezentowali nas: 
Dyrektor Generalny Pan Arkadiusz Miliński 
oraz 
Dyrektor Działu R&D Pan Łukasz Goły,
którzy wygłosili oni prelekcję pt.
"Kompleksowe zarządzanie higieną – gwarancją bezpieczeństwa produktu"
 Udział w tego typu konferencjach jest dla nas niezmiernie ważny, ponieważ wiedza na nich zdobyta przekłada się na bezpieczeństwo produkcji w zakładach naszych klientów.

Do Zobaczenia
Zespół RADEX

III Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy
III Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy
III Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy
III Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy

Powróć na górę Podziel się Prekursory Mat. Wybuchowych Nasza lokalizacja FAQ Obrót Opakowań