58 SZKOLENIE TECHNICZNE FOOD-TECH
Zobacz również
Znaczenie szkoleń dla pracowników przemysłu spożywczego.
Salmonella w zakładach przemysłu spożywczego: Jak radzić sobie z niewidzialnym zagrożeniem.
Środki chemiczne w przemyśle spożywczym - rodzaje, stosowanie, procesy.
10 kluczowych zastosowań śluz higienicznych w przemyśle spożywczym.
Listeria Monocytogenes - zagrożenia, zapobieganie i zwalczanie.
![58 SZKOLENIE TECHNICZNE FOOD-TECH](https://radex.com.pl/assets/img/aktualnosci/semi/120-58-SZKOLENIE-TECHNICZNE-FOOD-TECH-26129b.jpg)
W dniach 14-15 czerwca w Hotelu Górskim w Polichnie odbyło się 58 szkolenie Food-Tech pt. "Oszczędność i Efektywność w Utrzymaniu Ruchu. Modernizacje Obiektów Przemysłowych w Przemyśle Spożywczym. Nowe Technologie. Bezpieczny Produkt."
Radex uczestniczył w tym szkoleniu w roli partnera. Nasz przedstawiciel wygłosili prelekcję pt.
„Oszczędność i efektywność w utrzymaniu ruchu poprzez zastosowanie rozwiązań technologicznych i produktów z oferty RADEX”
Nasi Doradcy czekali na gości również przy specjalnym stoisku, na którym opowiadali o ofercie naszej firmy oraz odpowiadali na wszelkie pytania z nią związane.
Do zobaczenia
Zespół RADEX