Kongres MEATing Online 2020 - podsumowanie
Zobacz również
Znaczenie szkoleń dla pracowników przemysłu spożywczego.
Salmonella w zakładach przemysłu spożywczego: Jak radzić sobie z niewidzialnym zagrożeniem.
Środki chemiczne w przemyśle spożywczym - rodzaje, stosowanie, procesy.
10 kluczowych zastosowań śluz higienicznych w przemyśle spożywczym.
Listeria Monocytogenes - zagrożenia, zapobieganie i zwalczanie.
![Kongres MEATing Online 2020 - podsumowanie](https://radex.com.pl/assets/img/aktualnosci/semi/139-Kongres-MEATing-Online-2020-podsumowanie-11acaa.jpg)
Ponad 250 osób wzięło udział w pierwszej edycji kongresu MEATing.
Czasy pandemii uniemożliwiają spotkanie się takiej ilości osób z całej Polski w jednym miejscu, więc w przyszłości zapewne taka forma kongresów będzie pojawiać się coraz cześciej.
W pierwszej edycji Radex występował jako ZŁOTY SPONSOR, nasz przedstawiciel wygłosił prelekcję dla słuchaczy pod tytułem:
"Minimalizowanie ryzyka przestojów produkcyjnych związanych z zakażeniem personelu chorobami zakaźnymi."
Przedstawił w niej najnowsze rozwiązania w zakresie zabezpieczania strefy produkcyjnej przed ryzykiem skażenia.
Mamy nadzieję, że już wkrótce uda nam się spotkać na podobnym wydarzeniu osobiście,
a jesli sytuacja nie pozwoli, to zawsze Kongres Online będzie niezwykle ciekawą alternatywą.
Do zobaczenia,
Zespół Radex