Szczotki antybakteryjne do stosowania w przemyśle spożywczym. Pozwalają zwiększyć bezpieczeństwo mikrobiologiczne przy produkcji żywności. Zarówno korpus/rączka jak i włosie pokryte są specjalną powłoką, która zachowuje swoje właściwości przez cały okres użytkowania, nawet przy używania agresywnych środków chemicznych. Używanie tych szczotek przez producentów znacznie ogranicza ryzyko przeniesienia bakterii na gotowy produkt spożywczy.
Czas realizacji zamówienia 14 dni
Produkcja żywności | Produkcja żywności z użyciem szczotek antybakteryjnych HAUG |
|
|
Wzrost bakterii bez ochrony antybakteryjnej | Redukcja kolonii bakterii z ochroną antybakteryjną HAUG |
Przekrój korpusu zwykłej szczotki | Korpus szczotki antybakteryjnej HAUG |
Próbka włosia bez dodatków na szalce z bakteriami | Próbka włosia z dodatkami antybakteryjnymi na szalce z bakteriami |
Powierzchnia włosia zwykłej szzotki | Powierzchnia włosia szczotki antybakteryjnej |