Radex
ISO 9001:2015

Szczotki antybakteryjne do stosowania w przemyśle spożywczym. Pozwalają zwiększyć bezpieczeństwo mikrobiologiczne przy produkcji żywności. Zarówno korpus/rączka jak i włosie pokryte są specjalną powłoką, która zachowuje swoje właściwości przez cały okres użytkowania, nawet przy używania agresywnych środków chemicznych. Używanie tych szczotek przez producentów znacznie ogranicza ryzyko przeniesienia bakterii na gotowy produkt spożywczy. 

Czas realizacji zamówienia 14 dni

 


 

Produkcja żywności Produkcja żywności z użyciem szczotek antybakteryjnych HAUG
  • Na całym świecie istnieje 3 700 rodzajów bakterii znanych człowiekowi.
  • Bakterie podwajają swoją ilość wykładniczo co 20 minut.
  • Bakteria atakują bez przeszkód i bardzo ciężko zahamować ich wzrost. 
  • Skuteczność szczotek jest efektem zastosowania wielu specjalnych dodatków 
    podczas procesu produkcji. 
  • Szczotki oddziałują na bakterie, blokując ich zdolność pożywiania się, co blokuje
    ich dalszy 
    wzrost i rozmnażanie się na długi czas. 
  
   
Wzrost bakterii bez ochrony antybakteryjnej  Redukcja kolonii bakterii z ochroną antybakteryjną HAUG 
szczotki antybakteryjne haug szczotki antybakteryjne haug 
   
Przekrój korpusu zwykłej szczotki Korpus szczotki antybakteryjnej HAUG
szczotki antybakteryjne haug szczotki antybakteryjne haug
   
Próbka włosia bez dodatków na szalce z bakteriami Próbka włosia z dodatkami antybakteryjnymi na szalce z bakteriami
szczotki antybakteryjne haug szczotki antybakteryjne haug
   
Powierzchnia włosia zwykłej szzotki Powierzchnia włosia szczotki antybakteryjnej
szczotki antybakteryjne haug szczotki antybakteryjne haug

Powróć na górę Podziel się Prekursory Mat. Wybuchowych Nasza lokalizacja FAQ Obrót Opakowań